Dansende kamelen, dode farao's en weining slaap


Inhoud
In dit boek krijgen Pieter en zijn vriend Jochem krijgen een week vrij van school om een bijeenkomst over kinderrechten in Egypte te bezoeken. Vanaf de aankomst in de hoofdstad Caïro loopt alles anders dan verwacht. De jongens maken kennis met de Islam en komen op het spoor van een vermist meisje. Dit is het begin van een adembenemend avontuur dat ze dwars door het Afrikaanse land Soedan voert.
Via een vluchtelingenkamp komen de jongens terecht in de woestijn. Hier loopt een ontmoeting met vreemde handelaren volledig uit de hand. Samen met meisjes en jongens uit Soedan worden ze tegen hun zin meegenomen. Harige spinnen, een computer en kisten vol dynamiet. Dit alles speelt een rol bij de poging van de jongens om samen met hun nieuwe vrienden te ontsnappen en de oorlogsplannen van een krankzinnige commandant te dwarsbomen. Terwijl ze in Zuid Soedan voor flink wat vuurwerk zorgen, wachten in Caïro de vader van Pieter en zijn zus Marieke gespannen op een teken van leven.

De pers over: Dansende kamelen, dode farao’s en weinig slaap.
‘Razend actueel, vol humor en super avontuurlijk.’ (de Telegraaf)
‘Ongelofelijk spannend, grappig en ontroerend.’ (Veluws Dagblad)

Meer meningen
Wil je weten wat lezers van dit boek vinden? Klik hier.


Sorry, dit boek is nog niet beschikbaar als digitaal boek!
Je kunt dit boek nu nog niet bestellen!


Koop dit boek

Je kunt dit digitale boek kopen voor € 1.65. Vul hieronder jouw gegevens in en betaal via iDEAL. Vervolgens ontvang je per email een link om het boek te downloaden.
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Controle e-mail:
Kies uw bank: