Haitiaanse dromen, trieste leugens en een dodelijke dreigingNU BESCHIKBAAR ALS DIGITAAL BOEK VOOR JE E-READER, TABLET OF COMPUTER.
Bestellen kan onderaan deze pagina!

Een surfschool voor straatkinderen in de Dominicaanse republiek. Dat is het doel waarvoor Pieter, Jochem en Alicia actie voeren. Als ze het aanbod krijgen er zelf naar toe te gaan, zeggen ze natuurlijk geen nee. Zeker Alicia niet. Die is daar geboren en wil op zoek naar haar echte ouders. Maar aangekomen in het Caribische gebied lopen de zaken dramatisch uit de hand. Ongewild komen ze terecht in het gevaarlijke en straatarme Haïti. Een land waar wetten niet lijken te bestaan en honderdduizenden kinderen slaaf zijn. In een krankzinnig avontuur krijgen ze te maken met leugens, bedrog, computerfouten, voodoo priesters, een dreigende tsunami, de roodharige Kim en de liefdevolle Mammie Theresa.Koop dit boek

Je kunt dit digitale boek kopen voor € 1.65. Vul hieronder jouw gegevens in en betaal via iDEAL. Vervolgens ontvang je per email een link om het boek te downloaden.
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Controle e-mail:
Kies uw bank: