Koninklijke geheimen, gillende geiten en Nepalese hamburgers


NU BESCHIKBAAR ALS DIGITAAL BOEK VOOR JE E-READER, TABLET OF COMPUTER.
Bestellen kan onderaan deze pagina!

Pieter en Jochem willen ver van huis meelopen in een protestmars tegen de kinderarbeid. Hiervoor krijgen ze vrij van school. Op weg naar Azië, lopen de zaken echter volledig uit de hand. Een noodlanding in de eeuwige sneeuw van het Himalayagebergte en de ontmoeting met de mysterieuze Julia, vormen het begin van een zenuwslopend avontuur.

Julia kent een geheim dat de miljoenen straatarme kinderen in Nepal de kans geeft op een betere toekomst. Maar de op macht en rijkdom beluste nieuwe koning van Nepal is haar op het spoor. Als hij het geheim te weten komt zal alles verloren zijn. Bij hun wanhopige pogingen om uit handen van de koning te blijven moeten Julia en de jongens tot het uiterste gaan. Hierbij spelen een halve prinses, kale monniken, een rijdende wasmand, gillende geiten, een nepkroon, een dubbelganger, de liefde en een vreemdsoortige slee, een belangrijke rol.


De pers over Koninklijke geheimen, gillende geiten en Nepalese hamburgers:
‘Dit boek lees je in en ruk uit, zo spannend is het.’ (boek magazine)
‘Een zenuwslopend avontuur.’ (Zo zit dat)

Meer meningen
Wil je weten wat lezers van dit boek vinden? Klik hier.Koop dit boek

Je kunt dit digitale boek kopen voor € 1.65. Vul hieronder jouw gegevens in en betaal via iDEAL. Vervolgens ontvang je per email een link om het boek te downloaden.
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Controle e-mail:
Kies uw bank: