Meningen over Rumoer in Rio...

Rumoer in Rio , dolle stieren en een geheime kluis.

Uit de pers:
‘Voor je het weet heb je uit en snak je naar een nieuw avontuur.’
(Zo Zit Dat)

‘Vlot geschreven, fantasierijk en spannend van begin tot eind.’
(Goudsche courant)


Meningen van lezers:
Naam: Lauren, Leeftijd: 13, Gelezen boek: Rumoer in Rio...
Wat vond je ervan: Ik vond Rumoer in Rio, dolle stieren en een geheime kluis het beste boek dat ik ooit gelezen het de andere vond ik ook geweldig maar volgens mij heb ik nog nooit zo'n dik boek in zo'n korte tijd uitgelezen de spanning, nog de humor ontbrak en toch die bittere waarheid van de straatkinderen over heel de wereld ! echt een geweldig boek (ik liep zelfs al wandelend te lezen !! )

Naam: mats, Leeftijd: 11, Gelezen boek: Rumoer in Rio...
Wat vond je ervan: Ik vond. het een superfantastich boek ik lees zelf namelijk ook al graag en heb bijna heel onze bieb al uitgelezen maar deze vond ik werkelijk FANTASTICH!! Liep tot 10 uur ’s avonds te lezen en ik houd mijn boekbespreking erover.

Naam: Dianne, Leeftijd: 15, Gelezen boek: Rumoer in Rio...
Wat vond je ervan: Ik vond. het een geweldig boek! echt top. dit zijn nou goeie boeken waar je echt achter elkaar door in kunt lezen. heb echt genoten. soms kneep ik hem ook in het verhaal. ik ga de rest ook zeker lezen. ik vond het echt een super cool boek.

Naam: Bart, Leeftijd: 14, Gelezen boek: Rumoer in Rio...
Wat vond je ervan: Ik vond het een erg leuk en spannend boek. Erg interessant/leerzaam ook, omdat je nu een beeld van de Zuid-Amerikaanse landen hebt, hoe de situatie er is.