Volwassenen 16+

 
Peter Hoogenboom (1956) was na zijn studie internationaal recht ondermeer actief als jurist, journalist en ondernemer in binnen- en buitenland.

In 2002 debuteerde hij als schrijver met het jeugdboek, Vlaamse frieten.... Dit bleek het begin van de succesvolle serie 'Wereldavonturen'. Alle delen uit deze inmiddels achtdelige serie van lekker dikke boeken zijn in de pers enthousiast ontvangen. Lezers zijn razend enthousiast, zij roemen de spanning, de vaart en de humor in de boeken. Ook het leerzame karakter wordt gewaardeerd. Inmiddels bezocht Hoogenboom honderden basis- en middelbare scholen in het land om ook daar de leerlingen te laten kennismaken met leeftijdgenoten in andere landen en culturen.

Er zijn veel volwassenen die de jeugdserie 'Wereldavonturen', ook met veel plezier lezen. 
Meer weten over Peter Hoogenboom als jeugdboekenschrijver?, kijk dan op de volgende pagina's: Over de schrijver, het eerste boek, het schrijfproces


Page turners

Echte page turners, verhalen waar je moet weten hoe het verder gaat, die je aandacht vasthouden met
verrassende wendingen, maar ook verhalen die je raken, die je bijblijven en die tot nadenken stemmen. Het zijn allemaal kwalificaties die Peter Hoogenboom als schrijver in de pers heeft mogen oogsten. Kwalificaties die ook gelden voor zijn volwassen/16+ romans, 'De belofte' en 'Fatale vergissing'. Verhalen in een eigentijdse setting rondom actuele maatschappelijke thema's. 

Alle titels beschikbaar als e-boek!
Na jarenlang gepubliceerd te hebben in het traditonele traject met uitgeverij en boekhandel heeft Peter Hoogenboom het roer omgegooit. Het kostbare en milieuonvriendelijke papieren boek is vaarwel gezegd. Met uitzondering van de papieren voorraad worden alle boeken nu verkocht als digitaal boek. Maar dat is niet alles, de verkoop is nu rechtstreeks waardoor alle geldvragende schakels in het proces kunnen worden overgeslagen. Hierdoor kunnen de digitale boeken veel voordeliger worden aangeboden dan in een setting met een uitgeverij en een (internet)boekhandel er tussen. 

Kopen
Kopen kan snel en simpel. Onder aan iedere boekenpagina staat een koopmodule. Vul de gegevens in en betaal met Ideal. Het boek komt per omgaande naar je toe.